Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Jij en je pleegkind

Jij en je pleegkind

Deze pagina’s gaan over het zorgen voor en leven met een pleegkind. Met veel praktische informatie en actuele kennis, maar ook met ervaringsverhalen van een aantal van de ruim 18.000 pleeggezinnen in ons land.

kaart zeg heb jij misschien een goeie tip.PNG

Tips over pleegzorg ontvangen?

Iedere twee weken een handige of praktische pleegzorgtip in je mailbox ontvangen? Schrijf je in!

Inschrijven

Leer meer over pleegzorg

We hebben een overzicht gemaakt van alles wat er over pleegzorg gepubliceerd is. Neem een kijkje in de verzameling websites over pleegzorg of in onze boekentips!

Websites
Boeken

Liliane Poppenvilla voor pleeggezinnen

Door een samenwerking tussen de Rudolphstichting en Liliane PoppenVilla kunnen pleeggezinnen in aanmerking komen voor de donatie van een PoppenVilla. Ook gezinshuisouders kunnen hiervoor een aanvraag indienen bij de Rudolphstichting. De enige voorwaarde voor pleeggezinnen is dat je lid bent van de NVP! 

Meer informatie

Kledingmagazijn Je mag er zijn

Wist je dat je bij kledingmagazijn Je mag er zijn terecht kunt als je kleding, speelgoed of andere kinderspullen nodig hebt? Handig als er een nieuw pleegkind in je gezin komt!

Je mag er zijn

Ontmoeten

Andere pleegouders ontmoeten kan je helpen om beter voor je pleegkind, je gezin of voor jezelf te zorgen. Het is fijn om ervaringen uit te wisselen, herkenning te vinden of om soms eens je hart te luchten.

Ontmoeten

Terug

Sluiten