Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over de NVP

Over de NVP

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen is een plaats voor pleeggezinnen: een plaats waar kennis, ervaringen, expertise en inspiratie van en voor pleeggezinnen worden samengebracht. We willen ruimte creëren zodat pleeggezinnen kunnen doen waar zij goed in zijn: een fijne plek bieden waar kinderen zich kunnen ontwikkelen tot stabiele volwassenen. In de ondertitel zit dan ook een oproep: maak plaats voor pleeggezinnen! We ervaren dat dit hard nodig is omdat de stem van pleegouders, pleegkinderen en eigen kinderen in een pleeggezin nog te weinig wordt gehoord. Wij zetten ons ervoor in om plaats te maken voor het belangrijke werk dat jullie doen als pleegouders.

Jaaroverzicht NVP

jaaroverzicht 2020

Benieuwd wat de NVP in 2020 deed om de pleegzorg in Nederland te verbeteren, samen met pleeggezinnen en samenwerkingspartners? Je leest het in ons jaaroverzicht! 

Jaaroverzicht NVP 2020

Partners

De NVP werkt nauw samen met de pleeggezinnen in Nederland, maar ook met veel andere organisaties. 

Samenwerkingen

Geschiedenis

De NVP werkt al sinds 1950 aan het verbeteren van de pleegzorg in Nederland. Neem een kijkje in de historie!

Geschiedenis

Jaaroverzicht, beloningsbeleid, ANBI en statuten

Hier vind je onze jaaroverzichten en informatie over ons beleid, beloningen, de ANBI-status en statuten van de vereniging.

Informatie

BLOGSkopie.png

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meldacties en onze werkzaamheden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan!
Sluiten