Word lid van de NVP!

Word lid

Door lid te worden van de NVP ondersteun je ons bij ons werk. We laten de stem van pleeggezinnen horen en werken samen met onze leden om de pleegzorg in Nederland nog verder te verbeteren.

Waaraan lever je een bijdrage?

  • aan het ontwikkelen en het ondersteunen van pleegoudernetwerken, zodat ieder pleeggezin toegang heeft tot zo'n netwerk.
  • aan de helpdesk, die vragen van pleegouders beantwoordt en informatie geeft. 
  • aan het behartigen van de belangen van pleegouders, zowel landelijk als lokaal.

Het lidmaatschap van de NVP kost 20 euro per jaar. Als je nu lid wordt, ontvang je het gespreksspel voor pleeggezinnen Dromen, denken doen. Met de vragen uit het gespreksspel heb je altijd genoeg gespreksstof in je pleeggezin!

MicrosoftTeams-image

Persoonlijke gegevens
Kalender 
Inloggegevens

Als je een wachtwoord aanmaakt, kun je inloggen op de website. Zo kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen, maar ook je persoonlijke gegevens wijzigen en je direct aanmelden voor bijeenkomsten.

Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Machtiging

We gebruiken de machtiging om de kosten van het lidmaatschap één keer per jaar van je rekening af te schrijven. De machtiging loopt door totdat het lidmaatschap opgezegd wordt. 

Door lid te worden van de NVP ga je akkoord met de voorwaarden van het lidmaatschap zoals opgenomen in de statuten en ga je akkoord met het privacybeleid van de NVP. Daarnaast ga je akkoord met verwerking van de ingevulde gegevens volgens onze privacy policy. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een jaar. Als je in de loop van het jaar opzegt, gaat de wijziging in op 1 januari van het volgende jaar. Opzeggingen voor het volgende jaar moeten uiterlijk 1 december ontvangen zijn.

Nieuwsbrief
Sluiten