Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Een pleegkind in je gezin - vragen werkgever

Informatiefolder over pleegzorg voor werkgevers

Samen met Stichting Kinderpostzegels maken we een informatiefolder over pleegzorg voor werkgevers. Die kun je als pleegouder overhandigen aan je werkgever, zodat hij of zij meteen alle informatie over pleegzorg bij de hand heeft en snapt wat het voor jou betekent.

Vragenlijst
Om te bepalen welke informatie opgenomen moet worden in een informatiefolder voor werkgevers, hebben we een vragenlijst verspreid onder pleegouders. Deze vragen zijn door 55 pleegouders ingevuld. We gaan op basis van de uitkomsten een informatiefolder maken. Wil je op de hoogte blijven over de voortgang? Stuur dan een mailtje naar Evelien via erijp@denvp.nl.

Een pleegkind in je gezin, wat houdt dat in?

De informatiefolder die we maken, is onderdeel van het project ‘Een pleegkind in je gezin, wat houdt dat in?’ Hierin werken we samen met Stichting Kinderpostzegels aan relevante informatie voor de omgeving van een pleeggezin. Voor vrienden, familie en kennissen maken we een kort animatiefilmpje. Voor medici, docenten en werkgevers maken we informatiefolders. Zo geven we pleeggezinnen praktische informatie over pleegzorg die zij uit kunnen delen aan hun omgeving, zodat zij niet telkens hoeven uit te leggen wat pleegzorg is. Meer informatie over het project vind je via deze link: 

Meer informatie

leestips •.png

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meldacties en onze werkzaamheden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan!

Home

Sluiten