Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

BIJ ONS is terug

BIJ ONS is terug!

BIJ ONS - NVP logo blauw transparant.pngHet online magazine BIJ ONS is terug van weggeweest en verschijnt voortaan in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen. Hoofdredacteur Lindy Popma: "Zoals je gewend bent, biedt BIJ ONS ondersteuning en deskundigheidsbevordering aan mensen die een thuis bieden aan kinderen die (tijdelijk) niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien. Dit doet de NVP ook en daarom werken we voortaan samen aan een online magazine dat twee keer per jaar verschijnt."

Nieuwsgierig geworden? Lees het eerste magazine op bijons.denvp.nl

NVP-directeur Peter van der Loo: "We zijn blij dat we met fijne vrijwilligers BIJ ONS een doorstart hebben kunnen geven, ik kijk uit naar vele mooie magazines in de toekomst."
In BIJ ONS vind je ervaringen van pleeggezinnen en gezinshuizen, geven we tips en informatie en delen we kennis, inspiratie en onderzoeken over pleegzorg. Zo helpen we pleeggezinnen en gezinshuizen om kinderen die niet thuis kunnen wonen het beste te bieden.

Schrijf je in via onderstaand formulier om het volgende magazine en updates over BIJ ONS niet te missen. 

Blijf op de hoogte over BIJ ONS

Het digitale magazine BIJ ONS verschijnt twee keer per jaar en is gratis online te lezen. Wil je een bericht ontvangen als er een nieuw magazine beschikbaar is?

Verwerking gegevens

Ik ga akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens volgens de privacy policy van de NVP.

Sluiten