Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Training gespreksleiders

Training gespreksbegeleiders dialogen

In het project 'samenwerken binnen pleegzorg' worden gespreksbegeleiderstrainingen aangeboden zodat deelnemers in hun eigen organisatie ook dialogen kunnen gaan begeleiden. De training is bedoeld voor iedereen die bekend wil raken met de methodiek van dialoog begeleiden om in de eigen organisatie ook dialogen te gaan begeleiden. Het maakt niet uit of je wel of niet een keer aan de dialoog hebt meegedaan.

In de eendaagse training maak je kennis met de achtergrond van de dialoog, de verschillende stappen in een dialoog, maar ook met waarderende vraagstelling en de kernwaarden als gelijkwaardigheid, oprechte nieuwsgierigheid en het luisteren naar elkaar.

Zo leer je deze dag meer over de dialoog, maar gaan we vooral ook praktisch aan het werk zodat je voldoende handvatten en tips meeneemt om er vooral zélf mee aan de slag te gaan in jouw eigen organisatie!

Wat kun je verwachten?

  • Een inspirerende, intensieve dag (10.00-16.00 uur) waarin we elkaar live zullen ontmoeten en ter plekke in dialoog zullen gaan met telkens een toelichting over achtergrond, voorbereiding en uitvoering
  • Samenwerken met betrokkenen vanuit de verschillende perspectieven binnen pleegzorg
  • Een lekkere en gezellige lunch op een inspirerende locatie in Utrecht
  • Aandacht voor zowel live als online dialogen

Wat levert het op?

  • Voldoende kennis en inzicht om zelfstandig de werkwijze van de dialoog in te kunnen zetten in jouw organisatie

Ter voorbereiding hierbij alvast een korte toelichting op de dialoog en ‘het appelboompje’ van Zo zorg ik.

Er is per dag plek voor 20 mensen.

We gaan er vanuit dat het op deze dagen weer mogelijk is om met 20 mensen een training op locatie te doen. Wanneer dit vanwege de maatregelen toch niet mogelijk is moeten we de datum helaas annuleren en verplaatsten naar een later moment. Houd voorlopig dus jouw inschrijvingsdag vrij!

Geplande trainingen

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Terug

Sluiten