Meld je aan voor het JiP Zomerkamp 2024!

Meld je aan voor het JiP Zomerkamp 2024!

29 januari 2024 om 11:30 door Tijs 0 reacties

jip (1200 × 400 px) (2).png
Vind jij het leuk om met andere (pleeg)jongeren op zomerkamp te gaan, leuke dingen te ondernemen en een hoop lol te maken? Stichting JiP organiseert van 4 augustus tot en met 9 augustus 2024 een kamp, speciaal voor jongeren uit pleeggezinnen. Je kunt je nu aanmelden!

Het JiP Zomerkamp wordt georganiseerd door Stichting JiP, Jongeren in Pleeggezinnen. Het kamp is voor alle jongeren uit pleeggezinnen van 12 tot en met 16 jaar. Op het zomerkamp ontmoet je andere pleegkinderen en kun je ervaringen uitwisselen met andere jongeren uit pleeggezinnen. Natuurlijk staan er ook veel leuke dingen op het programma: workshops, zwemmen, sport en spel, disco, maar ook lekker ontspannen. Het Zomerkamp is in De Moer, vlakbij de Drunense Duinen in Noord-Brabant.

De leiding van het kamp bestaat uit vrijwilligers die werken in de pleegzorg, een studie volgen in die richting, affiniteit hebben met de doelgroep, pedagogisch medewerker zijn of zelf pleegouder zijn. Het kamp kost 180 euro. Er kunnen maximaal veertig jongeren mee. 

Aanmelden

Aanmelden kan door het aanmeldformulier op www.stichtingjip.nl in te vullen. Op die pagina is ook meer informatie te vinden over het kamp. Voor vragen kun je terecht bij Jasper Mol via 06-17452941. Mailen kan naar info@stichtingjip.nl

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten