Wat was belangrijk voor jou en wat had je nodig in de puberteit? Deel jouw ervaringen in spiegelbijeenkomst!

Wat was belangrijk voor jou en wat had je nodig in de puberteit? Deel jouw ervaringen in spiegelbijeenkomst!

30 januari 2024 om 09:00 door Tijs 0 reacties

oproep lbp header.png

Ben jij tussen de 16 en 26 jaar, woon of woonde je in een pleeggezin en wil jij vertellen over jouw ervaringen in de puberteit? Wat was belangrijk voor jou en wat had je nodig van je pleegouders en anderen in die tijd? Deel jouw verhaal tijdens de spiegelbijeenkomst Praten met je pleegpuber op 29 februari in Utrecht!

Tijdens de spiegelbijeenkomst vertellen pleegjongeren over hun ervaringen in de puberteit aan pleegouders en pleegzorgprofessionals. Je kunt delen wat voor jou belangrijk was en waar jij behoefte aan had. Door jouw verhaal krijgen pleegouders en professionals meer begrip en inzicht in de uitdagingen en behoeften van pleegjongeren. Zo kunnen zij andere pleegjongeren beter ondersteunen!

Wil jij jouw verhaal en ervaringen delen? Meld je dan aan voor de spiegelbijeenkomst! Je krijgt een vergoeding van 30 euro en reiskostenvergoeding. De bijeenkomst is inclusief eten. Aanmelden kan door een bericht naar Tess te sturen. Je kunt haar mailen op tess@jongwijs.org of appen op 0634471012. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan ook een berichtje!

  • Datum: 29 februari 2024 
  • Tijd: 15:00 tot 20:00 uur
  • Waar: Basecamp Utrecht, Nijverheidsweg 16a

Spiegelbijeenkomst

De bijeenkomst wordt georganiseerd door JongWijs en de Lerende beweging pleegzorg, een initiatief van de NVP, het NJi en Jeugdzorg Nederland. Wil je als pleegouder of pleegzorgprofessional bij de spiegelbijeenkomst zijn? Je kunt je nog aanmelden. Ook kun je vragen voor de pleegpubers doorgeven als je niet bij de bijeenkomst kunt zijn. Na afloop delen we wat tijdens de bijeenkomst is verteld.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten