Brainstorm over pleegzorg voor pleegjongeren en eigen kinderen: denk mee, ontwikkel mee

Brainstorm over pleegzorg voor pleegjongeren en eigen kinderen: denk mee, ontwikkel mee

11 april 2023 om 08:00 door Tijs 0 reacties

lerende beweging header (1200 × 480 px).png

Bedenk samen met andere jongeren wat beter kan in de pleegzorg en hoe we dat kunnen doen! We organiseren op 1 mei een brainstorm in Utrecht, samen met het Nederlands Jeugdinstituut. Ben je tussen de 12 en 23 jaar oud en heb je ervaring in de pleegzorg als pleegjongere of eigen kind van pleegouders? Meld je aan om mee te denken en de pleegzorg verder te ontwikkelen!

Hoe wil je contact hebben met je pleegzorgbegeleider? Wat vind jij dat er nodig is om een goede match te maken tussen pleegkind en pleeggezin? Of wat moeten mensen buiten de jeugdzorg weten over pleegzorg? Hierover kun je tijdens de brainstorm op 1 mei in gesprek gaan met andere jongeren. Samen kun je bedenken wat er nodig is om dit te verbeteren: bijvoorbeeld een video of een poster met adviezen voor professionals of anderen. 

De brainstorm is in de meivakantie en duurt van 11.00 tot 13.00 uur. Wij zorgen voor een lekkere lunch. Tijdens de bijeenkomst bespreken we of de brainstorm een vervolg krijgt en hoe we de creatieve producten die jullie hebben bedacht kunnen maken. Je krijgt een vergoeding voor je deelname en je reiskosten. 

Kom je ook? Meld je aan via de link hieronder; na je aanmelding ontvang je ook de locatie. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met Judith via 0613730225 of jhooydonk@denvp.nl

Aanmelden brainstorm

Lerende beweging pleegzorg

De brainstorm voor jongeren is onderdeel van de lerende beweging pleegzorg. Dit is de verzameling van alle initiatieven en ontwikkelingen die leren en ontwikkelen mogelijk maken en ondersteunen, om zo goede pleegzorg te bieden. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen en resultaten van de lerende beweging? Meld je aan via de link hieronder om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

Blijf op de hoogte

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten