Podcast Pleegzorgdialogen: samenwerken in het opvoeden van een pleegkind

Podcast Pleegzorgdialogen: samenwerken in het opvoeden van een pleegkind

17 januari 2023 om 14:30 door Tijs 0 reacties

Pleegzorg podcast (2000 × 1000 px) (1).png

In de podcast Pleegzorgdialogen luister je naar gesprekken tussen pleegouders, ouders, jeugdbeschermers en pleegzorgbegeleiders. Samen zoeken we uit hoe je beter kunt samenwerken met alle betrokkenen. En hoe kun je toewerken naar het delen van het opvoederschap met de ouders van je pleegkind? Beluister nu de eerste vijf afleveringen!

In iedere aflevering van de podcast deelt een pleegouder, ouder, pleegzorgbegeleider of jeugdbeschermer zijn of haar ervaringen met samenwerken, vanuit zijn of haar eigen perspectief. De andere deelnemers gaan hierover in gesprek en vertellen hoe zij hiernaar kijken. Beluister de podcast Pleegzorgdialogen hier of in je favoriete podcastapp!

Thema gedeeld opvoederschap

In de eerste maanden van 2023 duiken we, samen met pleegouders en andere betrokkenen, dieper in het thema gedeeld opvoederschap. We zijn benieuwd hoe jij denkt over gedeeld opvoederschap: wat vind je ervan en hoe werkt het in de praktijk? Deel je ervaringen in ons onderzoek:

NAAR HET ONDERZOEK

Daarnaast delen we verhalen, informatie en ervaringen en organiseren we (online) bijeenkomsten over het thema. Op deze pagina houden we je op de hoogte en vind je snel meer informatie.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten