InZoomen: hoe gaat het nu écht met je?

InZoomen: hoe gaat het nu écht met je?

13 oktober 2022 om 16:00 door Tijs 0 reacties

211004 inzoomen  (1200 × 480 px).png

Voel je je soms gestrest? Leg je de lat voor jezelf erg hoog? Soms is het pleegouderschap minder leuk en vraagt het veel van je. In een Inzoomsessie op 8 november die we samen met pleegzorg.nl organiseren, verkennen we samen hoe het nu écht met je gaat en hoe je goed voor jezelf kan blijven zorgen.

In deze bijeenkomst gaan we ingesprek met pleegouders, gedragswetenschapper Sophie Rotteveel en communitymanager/pleegouder Basma Djemni. We wisselen ervaringen uit over mooie, soms moeilijke momenten als pleegouder en wat daarbij gevoeld wordt. En hopelijk leren we van elkaar hoe je met die gevoelens kan omgaan zodat je goed voor jezelf kan blijven zorgen.

De bijeenkomst is online via Zoom op 8 november en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Er is plek voor zes deelnemers. Als er genoeg aanmeldingen zijn, organiseren we snel meer bijeenkomsten. Doe je ook mee? Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden:

InZoomen 8 november

Community op pleegzorg.nl

Wil je in gesprek met pleegouders over zelfzorg of een ander pleegzorgonderwerp? Dat kan op de community van pleegzorg.nl. Maak direct een account aan en start een gesprek!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten