Pleegoudercontact in de Achterhoek

Pleegoudercontact in de Achterhoek

12 oktober 2022 om 09:00 door Tijs 0 reacties

ppa header.png

In de Achterhoek organiseert het Platform Pleeggezinnen Achterhoek het Pleegoudercontact: gezellige bijeenkomsten met waardevolle gesprekken, georganiseerd door en voor pleegouders. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je snel aan!

Een Pleegoudercontact is een groep pleegouders die ongeveer een keer in de acht weken bij elkaar komen. In elke bijeenkomst kun je bijpraten, ervaringen delen, met elkaar meedenken en leren van andere pleegouders. Ook kun je je verdiepen in verschillende pleegzorgonderwerpen. Dat doe je in afwisselende vormen zoals intervisie of door het bespreken van een artikel of boek. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en wat je met jouw groep afspreekt.

Lijkt het je leuk, fijn en zinvol om mee te doen? Er is ruimte in bestaande groepen in Aalten en Doetinchem. Bij veel nieuwe aanmeldingen start een nieuwe groep bij jou in de buurt. Om je aan te melden of voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar Bertine van der Velde op bertine@platformpleeggezinnenachterhoek.nl. Je kunt haar ook bellen op 06-82689252. Zet bij je aanmelding je naam, telefoonnummer, e-mailadres en woonplaats. Na aanmelding neemt het Platform Pleeggezinnen Achterhoek contact met je op om een bijeenkomst te plannen.

Wil jij ook pleegouders ontmoeten bij jou in de buurt? Kijk op de kaart om te zien of er bij jou al een pleegoudernetwerk is. Is er nog geen netwerk of wil je zelf een nieuw netwerk starten? Download het Hoe-boek of stuur een mailtje naar pleegoudernetwerken@denvp.nl, we helpen je graag verder!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten