Video van picknicks voor pleeggezinnen Amsterdam

Video van picknicks voor pleeggezinnen Amsterdam

22 maart 2022 om 09:30 door Tijs 0 reacties

IMG-1181.jpg

In september 2021 organiseerden we twee picknicks voor pleeggezinnen in Amsterdam, samen met het programma Jij voor de jeugd. Tijdens de picknicks werd een mooie video gemaakt door 125Procent. In de video vertellen pleegouders waarom ze pleegouder zijn geworden, welke meerwaarde het pleegouderschap heeft en waarom ze naar de picknick waren gekomen.

De picknicks, en ook vier andere bijeenkomsten voor pleegouders organiseerden we samen met Jij voor de jeugd. Dit programma ondersteunt de transformatie van jeugdzorg in de regio Amsterdam-Amstelland. Meer informatie over Jij voor de jeugd is te vinden op www.jijvoordejeugd.nl.

Nieuwe bijeenkomsten in Amsterdam

De picknicks en andere bijeenkomsten voor pleegouders die vorig jaar georganiseerd werden door NVP-netwerkversterker Kaoutar Beni Driss, krijgen dit jaar een vervolg! Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor updates.

Wil je ook pleegouders bij jou in de buurt ontmoeten? Een overzicht van bijeenkomsten vind je hier. Op onze netwerkenkaart vind je een overzicht van pleegoudernetwerken in Nederland. 

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten