Je Mag Er Zijn Noord-Scharwoude viert tienjarig bestaan

Je Mag Er Zijn Noord-Scharwoude viert tienjarig bestaan

23 maart 2022 om 10:00 door Tijs 0 reacties

index2.jpg

Kledingmagazijn Je Mag Er Zijn in Noord-Scharwoude bestaat tien jaar! Dat vieren ze op 15 mei in speelpark De Swaan in Oudkarspel. Ook zijn er de komende tijd verschillende activiteiten voor alle kinderen uit de gemeente Dijk en Waard. Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt met de Martin Neesen Prijs die Je Mag Er Zijn vorig jaar won.

Activiteiten

De Martin Neesen Prijs die Je Mag Er Zijn in 2021 won, wordt ieder jaar uitgereikt aan een maatschappelijk betrokken persoon of organisatie in de gemeente Dijk en Waard. Met de prijs organiseert Je Mag Er Zijn activiteiten voor kinderen die in een pleeggezin wonen en voor andere kinderen uit de gemeente. Er zijn dans- en fitnessworkshops en je kunt naar Monkeytown. Ook kun je naar een adventurehal om daar te bowlen of de klimmuur te beklimmen. 

Kaartjes voor de activiteiten kun je gratis reserveren op funkaartjes.nl. Daar vind je ook alle informatie over en data van de verschillende activiteiten. Houd de website van Je Mag Er Zijn in de gaten voor updates en nieuwe activiteiten!

Jublieum

Op 15 mei viert Je Mag Er Zijn het tienjarig bestaan in Speelpark De Swaan. Het park is geschikt voor kinderen van anderhalf tot twaalf jaar. Er mogen twee volwassen begeleiders mee. Oudere broers en zussen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn tegen een gereduceerd tarief ook van harte welkom. Tijdens het evenement zal de dansvoorstelling worden uitgevoerd die tijdens de workshops is geoefend. Tickets kun je hier reserveren. 

Stichting Je Mag Er Zijn

Je Mag Er Zijn biedt een helpende hand als kinderen uit huis geplaatst worden en het pleeggezin kleding, speelgoed of andere spullen nodig heeft. Er zijn locaties van het magazijn op verschillende plekken in het land. Meer informatie over Je Mag Er Zijn vind je op jemagerzijn.nl

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten