Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over Bijeenkomst pleegoudernetwerk Dronten

Pleegoudernetwerken

Wanneer twee pleegouders elkaar ontmoeten, heb je gesprek voor drie. Want de herkenning die je bij elkaar vindt inspireert, relativeert en geeft je nieuwe energie.

In Nederland zijn er meerdere netwerken van pleegouders, misschien ook wel bij jou in de buurt! Je kunt hier verhalen vinden van deze groepen, tips voor je eigen groep, en doe het zelf handboeken om een bijeenkomst met andere pleegouders in te vullen.

Bijeenkomst pleegoudernetwerk Dronten

Na een eerste (online) bijeenkomst zijn alle pleegouders en gezinshuisouders van Dronten en omgeving welkom op een nieuwe bijeenkomst op dinsdag 6 oktober. Dan gaan we op een creatieve en ontspannen manier verder kennismaken om zo ook te ervaren wat de meerwaarde van een pleegoudernetwerk kan zijn. De bijeenkomst is 's avonds tussen 20.00 en 21.30 uur.

Wil je erbij zijn op 6 oktober? Een uitnodiging volgt nog, maar je kunt je alvast aanmelden via pleegoudernetwerken@denvp.nl. Na je aanmelding ontvang je de locatie van de bijeenkomst; we zijn dan te gast bij één van de pleeggezinnen thuis.

Deel met anderen

Sluiten