Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Online aftrap pleegoudernetwerk Dronten

Online aftrap pleegoudernetwerk Dronten

Koppen bij elkaar.jpgdinsdag 30 juni 2020 09:23

Vorige week maandag, 22 juni, organiseerden we de aftrap van het nieuwe pleegoudernetwerk in Dronten. In een online ontmoeting maakten we kennis met vier pleegouders en twee gezinshuisouders en deelden we verhalen, ervaringen, tips en trucs. Daarnaast brachten we samen de wensen en behoeften voor de toekomst van het pleegoudernetwerk in kaart.

Helaas hebben we niet iedereen die zich van tevoren had aangemeld online kunnen begroeten. Maar gelukkig is die kans er alsnog, want de ontmoeting krijgt na de zomer een vervolg! Op dinsdag 6 oktober zijn alle pleegouders en gezinshuisouders van Dronten en omgeving 's avonds tussen 20.00 en 21.30 uur uitgenodigd voor een nieuwe bijeenkomst. Dan gaan we op een creatieve en ontspannen manier verder kennismaken om zo ook te ervaren wat de meerwaarde van een pleegoudernetwerk kan zijn.

Wil je erbij zijn op 6 oktober? Een uitnodiging volgt nog, maar je kunt je alvast aanmelden via pleegoudernetwerken@denvp.nl. Na je aanmelding ontvang je de locatie van de bijeenkomst; we zijn dan te gast bij één van de pleeggezinnen thuis.

Wil jij ook pleegouders ontmoeten bij jou in de buurt? Kijk op de kaart om te zien of er bij jou al een pleegoudernetwerk is. Is er nog geen netwerk of wil je zelf een nieuw netwerk starten? Download het Hoe-boek of stuur een mailtje naar pleegoudernetwerken@denvp.nl, we helpen je graag verder!

« Terug

Sluiten