Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Verhalen over pleegzorg

Blogs

Op deze pagina vind je blogs van pleegouders over hun pleegzorgervaringen. Wil je zelf ook een bijdrage leveren of vertellen over het pleegouderschap? Kijk op de pagina Doe mee!

 1. Een boel gevoel

  8 mei 2021 om 09:00 door Amy

  boel gevoel.jpg

  Gevoelens. Wie heeft ze niet. We zijn allemaal geschapen met een boel gevoel. Blij, boos, verdrietig, trots. Er zijn veel verschillende gevoelens. Bij de één liggen de gevoelens flink aan de oppervlakte en bij de ander zijn de gevoelens ver weggestopt.

  Lees meer

 2. Lintje

  1 mei 2021 om 09:00 door Amy

  lintje.jpg

  Vroeger als kind deed ik nooit mee met de avondvierdaagse. Geen idee waarom eigenlijk. Maar met onze kinderen liep ik getrouw de avondvierdaagse mee, samen met mijn man. Als je dan de vier dagen had volbracht dan kreeg je een medaille opgespeld. Dat vond ik toch altijd zo leuk. Vooral toen het getal op mijn medaille opliep. Het aantal keer dat je mee hebt gedaan staat namelijk op je medaille. Zo trots als een.... kind was ik dan.

  Lees meer

 3. Naar de tandarts

  30 april 2021 om 09:00 door Anna

  the-humble-co-cADflhZzgyo-unsplash.jpg

  Twee keer per jaar moeten we er aan geloven. Twee keer per jaar komt het heel slecht uit. Niet vanwege het bezoekje, maar vanwege de hevige spanning die erbij komt kijken. Het gewone leven vraagt al genoeg, een tandartsbezoek heeft altijd een grotere impact dan ik wenselijk vind. Kerstin is óók bang voor een slecht gebit. Daardoor lukt het haar om de stap toch iedere keer te maken.

  Lees meer

Sluiten