Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Verhalen over pleegzorg

Blogs

Op deze pagina vind je blogs van pleegouders over hun pleegzorgervaringen. Wil je zelf ook een bijdrage leveren of vertellen over het pleegouderschap? Kijk op de pagina Doe mee!

 1. Druk

  19 september 2020 om 08:00 door Amy

  druk.jpg

  Wat kunnen we het druk hebben met z’n allen. Ik zie mensen bij de supermarkt even snelboodschappen doen. Ik zie mensen in het park even snel de hond uitlaten. Ik zie vaders en moeders even snel hun kinderen uit school halen. Ik zie mensen even snel hun familie bezoeken. Veel moet snel en gauw in ons leven.

  Lees meer

 2. Niet normaal

  13 september 2020 om 10:00 door Amy

  blog_amy_niet_normaal.jpg

  Kinderen die niet naar school gingen, maar thuisonderwijs kregen. Ouders die niet naar hun werk gingen, maar thuiswerkten. Het begin van de coronatijd lijkt al even achter ons te liggen en we proberen met elkaar het nieuwe normaal zo normaal mogelijk in te vullen. Plak daar een zomervakantie aan vast waarin mensen toch weer terrasjes kunnen pakken en dagjes uit kunnen en het lijkt allemaal wel weer wat op wat ooit normaal was.

  Lees meer

 3. De kracht van het gewone leven

  10 september 2020 om 10:30 door Erma

  blog_erma_hart.jpeg

  Elk kind verdient een zo gewoon mogelijk leven, een familie. Niet elk kind heeft dit en dat is mede de reden waarom wij ruim 15 jaar geleden pleegouders zijn geworden. Wij hebben het goed en willen dit graag delen met een kind dat het minder heeft getroffen. Toch gaan wij vandaag onze overeenkomst als pleegouders opzeggen. Waarom? Omdat wij de kracht er niet meer voor hebben. Wel om kinderen een fijn thuis te geven. Er onvoorwaardelijk voor ze te willen zijn. Ze kind te laten zijn.

  Lees meer

Sluiten