Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Verhalen over pleegzorg

Blogs

Op deze pagina vind je blogs van pleegouders over hun pleegzorgervaringen. Wil je zelf ook een bijdrage leveren of vertellen over het pleegouderschap? Kijk op de pagina Doe mee!

 1. Uit eten

  16 januari 2020 om 10:00 door Anna

  3257337823_a80d1bb5e7_k.jpg

  We hebben iets te vieren, want mijn vriend Lars is jarig geweest. Verjaardagen vieren is nogal intensief met onze kinderen, dus die van onszelf slaan we liever over.
  Maar dat is niet leuk voor de kinderen. Compromis: met elkaar uit eten. De kinderen gaan uit hun dak van blijdschap. Omdat het vertrouwde restaurant waar we vaker heen gaan is volgeboekt, gaan we naar een nieuw restaurant. We opperden nog om het te verplaatsen naar het volgende weekend, maar dat was voor geen van hen een optie. Ze hadden zich er helemaal op verheugd om nú te gaan.

  Lees meer

 2. Tandenfee en een kruimel

  18 december 2019 om 10:00 door Anna

  Tandenfee.jpeg

  Vanaf de eerste dag dat Kerstin bij ons kwam wonen, zaten haar tandjes al los. Volgens haar dan. Daardoor kon ze niet goed eten en tandenpoetsen natuurlijk.
  We besteedden er niet te veel aandacht aan, maar keken enigszins bevreesd uit naar de periode dat haar tanden echt los zouden gaan zitten.

  Lees meer

 3. Bui in de supermarkt

  26 november 2019 om 10:00 door Anna

  20191122_091859.jpg

  Kerstin mocht weer een keer een speelafspraakje maken van ons. Dat doen we niet zo snel meer maar nu dachten we dat het kon. Ons niet realiserend dat we ook nog boodschappen moesten doen. Des te meer reden om het echt bij een uur spelen te houden, ook al was de sfeer bijzonder relaxed. Inmiddels hebben we geleerd al rekening te houden met de rest van de dag.

  Lees meer

Sluiten