Denk mee: hoe helpen we eigen kinderen om het gedrag van hun pleegbroer of -zus beter te begrijpen?

Denk mee: hoe helpen we eigen kinderen om het gedrag van hun pleegbroer of -zus beter te begrijpen?

12 april 2024 om 10:00 door Tijs 0 reacties

_bijeenkomst pyscho-educatie eigen kinderen (1200 x 400 px) (1).png

We willen eigen kinderen van pleegouders helpen om het gedrag van hun pleegbroer of -zus beter te begrijpen. Wil je samen met andere eigen kinderen van pleegouders meedenken hoe we dat kunnen doen? Kom naar de meeting van JongWijs op 30 april in Utrecht!

Heb jij een pleegbroer of pleegzus? Dat is vaak heel gezellig, maar soms kan het ook lastig zijn. Misschien snap je niet altijd waarom je pleegbroer of pleegzus zich anders gedraagt dan jij. We willen eigen kinderen van pleegouders helpen dit beter te begrijpen zodat je hier op een goede manier mee om kan gaan. 

  • Wanneer: dinsdag 30 april van 12.00-15.00 (met lunch)
  • Waar: Churchilllaan 11 in Utrecht

De bijeenkomst is voor eigen kinderen van 14 jaar of ouder. Doe je mee? Stuur een appje naar Judith via 0613730225 om je aan te melden. Je reiskosten worden vergoed!

Lerende beweging pleegzorg

JongWijs organiseert deze meeting samen met het Nederlands Jeugdinstituut, Jeugdzorg Nederland en de NVP. De meeting is onderdeel van de Lerende beweging pleegzorg, de verzameling van alle initiatieven en ontwikkelingen die leren en ontwikkelen in de pleegzorg mogelijk maken en ondersteunen. Heb je hier een vraag over? Stuur dan een appje naar Judith via het nummer hierboven of stuur een mailtje naar jhooydonk@denvp.nl

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten