Save the date: symposium Lerende beweging pleegzorg op 28 november

Save the date: symposium Lerende beweging pleegzorg op 28 november

18 maart 2024 om 09:00 door Tijs 1 reactie

symposium lbp.png

Op 28 november 2024 organiseert de Lerende beweging pleegzorg een najaarssymposium. Er zijn inspirerende sprekers en workshops voor uitwisseling en verdieping. Ook delen we de geleerde lessen en ontwikkelingen van de Lerende beweging pleegzorg. Schrijf 28 november vast in je agenda!

De Lerende beweging pleegzorg is een verzameling van initiatieven en ontwikkelingen die kwalitatief goede pleegzorg ondersteunen. De beweging stimuleert uitwisseling en samenwerking tussen professionals, pleeggezinnen, beleidsmakers, ouders, jongeren en andere betrokkenen bij pleegzorg. In leernetwerken en leeractiviteiten leren en ontwikkelen we samen over onderwerpen zoals het voorkomen van breakdown, netwerkpleegzorg, gedeeld opvoederschap en de ontwikkeling van pleegouders. Dit doen we op basis van vragen uit de praktijk. De Lerende beweging pleegzorg wordt gefaciliteerd door het Nederlands Jeugdinstituut, Jeugdzorg Nederland en de NVP.

Het symposium duurt van 12.00 tot 17.00 uur. Schrijf 28 november vast in je agenda en houd de berichten van de NVP, het NJi en Jeugdzorg Nederland hierover in de gaten!

Doe mee!

Wil je meedoen in de Lerende beweging pleegzorg? Je kunt aansluiten bij één van de vier leernetwerken of de Lerende beweging volgen en de uitkomsten delen in jouw netwerk. Kijk hier voor meer informatie:

Lerende beweging pleegzorg

Reacties

  1. Anet Anet Schreef op 22 maart 2024 om 14:49:01

    Waar gaat dit symposium plaats vinden?

Plaats een reactie

Sluiten