Sprekers over pleegzorg: nodig een expert uit op jouw thema-avond of bijeenkomst!

Sprekers over pleegzorg: nodig een expert uit op jouw thema-avond of bijeenkomst!

5 maart 2024 om 10:00 door Tijs 0 reacties

2.png

Organiseer je een bijeenkomst of thema-avond over pleegzorg? Of ben je op zoek naar kennis en informatie om samen met andere pleegouders meer te leren over pleegzorg? We hebben een overzicht gemaakt van experts en sprekers met kennis over pleegzorg. Je kunt hen uitnodigen voor een lezing, workshop of om hun verhaal te vertellen!

In het overzicht vind je sprekers met allerlei verschillende expertises, bijvoorbeeld trauma en hechting, opvoeden, juridische zaken en systemisch werken. Je vindt ook ervaringsdeskundigen in het overzicht - die natuurlijk ook verschillende expertises hebben. Zo vind je voor iedere bijeenkomst en voor ieder onderwerp een geschikte spreker. Bekijk het overzicht hier:

Sprekers over pleegzorg

Je kunt zelf contact opnemen met een spreker om kennis te maken en jouw idee voor een bijeenkomst te bespreken. De vergoeding die een spreker vraagt, staat vermeld in het overzicht. Heb je een vraag of kunnen we ergens bij helpen? Of zoek je tips en inspiratie voor het organiseren van een ontmoeting voor pleegouders? Neem dan contact op via pleegoudernetwerken@denvp.nl! 

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten