In gesprek over gedeeld opvoederschap

In gesprek over gedeeld opvoederschap

23 februari 2024 om 08:00 door Tijs 0 reacties

lbp dialoogsessie (1200 x 400 px).png

Op 11 maart organiseren we samen met het Nederlands Jeugdinstituut een online-dialoogsessie over gedeeld opvoederschap. We gaan in gesprek met een moeder, een pleegouder, pleegjongeren en een pleegzorgprofessional. Wat is er nodig voor een goede samenwerking en wat komt daarbij kijken? Doe ook mee aan het gesprek!

Het is belangrijk dat ouders en pleegouders goed kunnen samenwerken. In de dialoogsessie bespreken we hoe (pleeg)ouders, pleegjongeren en professionals het samen opvoeden in de praktijk ervaren en wat ervoor nodig is. Ook jij kunt in deze dialoogsessie je mening en ervaringen delen. Iedereen die interesse heeft in het onderwerp gedeeld opvoederschap kan meedoen aan de sessie: je kunt jouw ervaringen delen, vragen stellen en in gesprek gaan met de andere deelnemers. Als je liever luistert of meer wil leren over het onderwerp, ben je ook van harte welkom. 

  • Maandag 11 maart, 10.30 tot 11.30 uur
  • Online via Teams
  • Iedereen die interesse heeft kan (gratis) meedoen

Aanmelden dialoogsessie

Lerende beweging pleegzorg

De Lerende beweging pleegzorg organiseert de dialoogsessie. De Lerende beweging pleegzorg, waarin we samenwerken met het NJi en Jeugdzorg Nederland, is de verzameling van alle initiatieven en ontwikkelingen die leren en ontwikkelen in de pleegzorg mogelijk maken en ondersteunen. In leernetwerken leren, reflecteren, proberen en ontdekken pleegouders, ouders, professionals, beleidsmakers en anderen samen hoe verandering en vernieuwing mogelijk gemaakt kan worden. Gedeeld opvoederschap is het thema van één van de vier leernetwerken. Meer informatie over de Lerende beweging pleegzorg vind je hier:

Lerende beweging pleegzorg

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten