Bijeenkomst voor jongeren over moeilijke woorden in pleegzorg

Bijeenkomst voor jongeren over moeilijke woorden in pleegzorg

11 oktober 2023 om 12:00 door Tijs 0 reacties

meeting jw moeilijke woorden 24 nov (1200 x 400 px).png

Bestandspleegzorg, gecertificeerde instelling, ondertoezichtstelling, jeugdbescherming… Dit soort woorden hoor je waarschijnlijk vaak. Maar wat betekent het nou precies? Hoe kunnen we deze woorden uitleggen zodat iedereen het begrijpt? Op 24 november organiseert JongWijs een meeting in Utrecht voor jongeren. De meeting gaat over woorden die jij moeilijk vindt en hoe het beter uitgelegd kan worden!

Tijdens de meeting ga je samen aan de slag om moeilijke woorden in de pleegzorg begrijpelijker te maken. Pleegjongeren én eigen kinderen van pleegouders van 12 jaar en ouder kunnen meedoen. JongWijs zorgt voor iets lekkers te eten en je reiskosten worden vergoed!

  • Wanneer: vrijdag 24 november
  • Waar: Churchilllaan 11 in Utrecht
  • Hoe laat: 17.00 – 19.30 uur (met eten)
  • Voor wie: pleegjongeren en eigen kinderen van pleegouders (12+ jaar)

Doe jij ook mee? Je kunt je aanmelden bij Judith via 0613730225.

JongWijs organiseert deze meeting samen met het Nederlands Jeugdinstituut, Jeugdzorg Nederland en de NVP. We gebruiken de uitkomsten van deze meeting om moeilijke woorden in de pleegzorg beter uit te leggen. De meeting is onderdeel van de Lerende beweging pleegzorg. Dat is de verzameling van alle initiatieven en ontwikkelingen die leren en ontwikkelen in de pleegzorg mogelijk maken en ondersteunen. Heb je hier een vraag over? Stuur dan een appje naar Judith via het nummer hierboven!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten