Nieuw boek in de pleegzorgboekenclub: Superkrachten voor je hoofd

Nieuw boek in de pleegzorgboekenclub: Superkrachten voor je hoofd

23 juni 2023 om 09:00 door Tijs 0 reacties

Pleegzorgboekenclub (1200 × 400 px).png

In de boekenclub kun je een boek over pleegzorg aanvragen en die met andere pleegouders bespreken in de community op pleegzorg.nl. We hebben een nieuw boek toegevoegd aan de boekenclub: 'Superkrachten voor je hoofd - de Dylan Haegens editie' van Wouter de Jong. Je kunt het boek gratis aanvragen!

**Update 27 juni: alle exemplaren van het boek zijn uitgeleend. Je kunt nog wel andere boeken aanvragen in de boekenclub!**

In het boek Superkrachten voor je hoofd ontdek je hoe je hoofd werkt én de superkrachten in je hoofd. In het boek staan leuke experimenten, interessante weetjes, mooie verhalen en heel veel challenges, ook om samen met je (pleeg)ouders te doen. Omdat het een invulboek is, hoef je dit boek niet zoals de andere boeken uit de boekenclub terug te sturen. Het boek is beschikbaar gesteld door Stichting Kinderpostzegels. 

In gesprek over het boek

Het boek Superkrachten voor je hoofd (of een van de andere boeken) kun je hier aanvragen. De voorraad is beperkt, dus op=op. Lees het boek, maak aantekeningen over dingen die je raken, dingen die je later zou willen delen, of vragen die het oproept. Ga daarna naar de pleegzorgboekenclub op pleegzorg.nl en ga naar het gesprek over jouw boek. Deel met andere pleegouders wat jij van het boek vond of reageer op wat andere pleegouders schreven over het boek. Je kunt ook zelf een gesprek starten over een boek dat je gelezen hebt en aanraadt aan andere pleegouders.

Community

Om mee te doen aan de pleegzorgboekenclub, moet je lid zijn van de community. Heb je nog geen account? Vraag dan snel (gratis) toegang aan. Dat kun je doen met een account.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten