Stichting Ondersteuning Pleeggezin zoekt communicatieadviseur en implementatiecoach voor Mockingbird

Stichting Ondersteuning Pleeggezin zoekt communicatieadviseur en implementatiecoach voor Mockingbird

25 mei 2023 om 11:00 door Tijs 0 reacties

mockingbird (1200 × 480 px).png

Stichting Ondersteuning Pleeggezin, de organisatie die werkt aan de introductie van Mockingbird in Nederland, zoekt een communicatieadviseur en implementatiecoach. Wil jij helpen bij de implementatie van Mockingbird in Nederland en uitbreiding van Mockingbird naar meer plekken? Solliciteer dan snel!

Mockingbird is een pleegzorgmodel waarin zes tot tien pleeggezinnen samen een netwerk vormen, gekoppeld aan een hub-pleeggezin: een ervaren (voormalig) pleeggezin dat de andere pleeggezinnen ondersteunt. De onderlinge samenwerking versterkt pleeggezinnen: zo kunnen ze pleegkinderen een stabiel thuis bieden. Stichting Ondersteuning Pleeggezin (OP) werkt samen met pleegzorgaanbieders, gemeenten en jeugdzorgregio's aan de implementatie van Mockingbird in Nederland. In 2022 is het eerste Mockingbird-netwerk gestart, de komende tijd volgen meer netwerken.

Het team van Mockingbird breidt uit en heeft twee vacatures:

Mockingbird implementatiecoach voor 24 / 32 uur p/w

Mockingbird bereidt zich voor op de volgende stap: de implementatie van Mockingbird met drie nieuwe pleegzorgorganisaties. In de komende twee jaar worden ten minste drie implementatieteams getraind en gecoacht. Als implementatiecoach begeleid je dit proces, geef je training en bied je coaching 'on the job'.

Vacature implementatiecoach

Mockingbird communicatieadviseur voor 24 uur p/w

Als communicatieadviseur speel je een cruciale rol bij het vertellen van het verhaal van Mockingbird via diverse communicatiekanalen. Daarvoor ontwikkel je communicatiemiddelen zoals persberichten, flyers, presentaties en FAQ's. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen Mockingbird en vertaalt deze door naar communicatiekansen. 

Vacature communicatieadviseur

Solliciteren kan tot 5 juni! Meer informatie over Mockingbird vind je op www.mockingbirdnederland.nl

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten