Jaaroverzicht NVP: dit deden we in 2022!

Jaaroverzicht NVP: dit deden we in 2022!

25 mei 2023 om 13:00 door Tijs 0 reacties

jaaroverzicht (1200 × 400 px).png

Ben je benieuwd wat de NVP in 2022 deed om de pleegzorg in Nederland te verbeteren, samen met pleeggezinnen en samenwerkingspartners? Je leest het in ons jaaroverzicht!

Met onze projecten en activiteiten helpen we pleeggezinnen om een pleegkind het beste te bieden in je pleeggezin en om pleegzorg vol te kunnen houden. We maken ontmoetingen met andere pleeggezinnen mogelijk om ervaringen, tips en kennis uit te wisselen en we versterken samenwerkingen met de andere partijen die bij pleegzorg betrokken zijn. We helpen pleeggezinnen op weg in het pleegzorgsysteem dat soms best ingewikkeld is: dat doen we met hulp en adviezen bij onze helpdesk, maar ook door te laten horen wat er speelt voor pleeggezinnen en zo het systeem te vereenvoudigen. Hoe we dat deden in 2022, lees je in ons jaaroverzicht.

Jaaroverzicht 2022

Word lid!

De NVP is er voor pleegouders, pleegkinderen en eigen kinderen in pleeggezinnen. Wij zijn een plaats voor pleeggezinnen, waar je gehoord en gezien wordt, waar je waardering en steun vindt en waar je je stem kan laten horen om samen de pleegzorg te verbeteren.

Met jouw steun kunnen we dit blijven doen. Word ook lid van de NVP!

Word lid

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten