NVP en pleegzorg.nl lanceren pleegzorgboekenclub!

NVP en pleegzorg.nl lanceren pleegzorgboekenclub!

18 april 2023 om 10:00 door Tijs 0 reacties

Header Pleegzorgboekenclub (1).png

Samen met pleegzorg.nl lanceren we de pleegzorgboekenclub! In de boekenclub kun je een boek over pleegzorg aanvragen en die met andere pleegouders bespreken in de community op pleegzorg.nl. Daar kun je ook zelf je pleegzorg-boekentips delen en zien welke boeken andere pleegouders aanraden. Lees en praat je ook mee?

Hoe werkt het

Vraag hier het boek van jouw keuze aan, dat is helemaal gratis. De voorraad is beperkt, dus op=op. Lees het boek, maak aantekeningen over dingen die je raken, dingen die je later zou willen delen, of vragen die het oproept. Ga daarna naar de pleegzorgboekenclub op pleegzorg.nl en ga naar het gesprek over jouw boek. Deel met andere pleegouders wat jij van het boek vond of reageer op wat andere pleegouders schreven over het boek. Staat jouw boek er niet tussen? Start dan zelf het gesprek over het boek dat je gelezen hebt en aanraadt aan andere pleegouders. Heb je het boek uit en ben je uitgepraat over het boek? Stuur het terug naar de NVP, dan kunnen wij het weer naar een andere pleegouder sturen. Je mag het boek ook doorgeven aan een andere pleegouder zodat hij of zij ook mee kan doen met de boekenclub!

Vraag een boek aan

Boekenclub op pleegzorg.nl

In de community kun je de boeken over pleegzorg die je hebt gelezen bespreken. Daarbij kun je de volgende vragen beantwoorden: 

  • Wat vond je herkenbaar in het boek?
  • Wat zou je andere pleegouders willen vertellen over dit boek?
  • Heb je iets geleerd van het boek? Wat neem je mee?
  • Waar zou je meer over willen weten of lezen?
  • Waarom moeten andere pleegouders dit boek lezen?

Boekenclub op pleegzorg.nl

Om mee te doen aan de pleegzorgboekenclub, moet je lid zijn van de community. Heb je nog geen account? Vraag dan snel (gratis) toegang aan. Dat kun je doen met een account.

Voor meer informatie en vragen over de boekenclub kun je terecht bij Jorien via jkruijswijkjansen@denvp.nl

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten