Vacature: projectmedewerker met communicatie- en marketingkennis

Vacature: projectmedewerker met communicatie- en marketingkennis

6 april 2023 om 17:00 door Tijs 0 reacties

vacature projectmedewerker (1200 × 400 px).png

We zoeken per direct een junior projectmedewerker met communicatie- en marketingkennis voor 24 tot 32 uur per week. In deze veelzijdige rol ga je aan de slag met het versterken van de samenwerking en betrokkenheid van pleeggezinnen bij de NVP en bij elkaar.

In deze baan denk en doe je mee in projecten en activiteiten die helpen om de bekendheid van de NVP te vergroten en de verbinding met en betrokkenheid bij de vereniging te versterken. 

Daarnaast versterk je de verbinding tussen pleeggezinnen onderling en de samenwerkingen van pleeggezinnen met professionals, ouders en anderen. Dat doe je door het bedenken en stimuleren van nieuwe manieren van uitwisseling, door het ondersteunen van pleegoudernetwerken of het mee-organiseren van off- en online-bijeenkomsten voor pleeggezinnen over allerlei thema’s.

Tot slot help je bij het bedenken van projecten en activiteiten die pleegouders, (pleeg)kinderen, ouders, professionals en alle anderen in hun omgeving helpen om samen bij te dragen aan goede pleegzorg.

Bekijk de vacature

Benieuwd geworden? Bekijk hier de hele vacature:

Vacature projectmedewerker

Solliciteren kan tot 30 april 2023. Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan contact op met Peter van der Loo, directeur-bestuurder van de NVP, via 030-2931500.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten