Terugkijken: webinar NJi over gedeeld opvoederschap

Terugkijken: webinar NJi over gedeeld opvoederschap

5 januari 2023 om 13:00 door Tijs 0 reacties

nji.png

Een goede samenwerking tussen ouders en pleegouders is belangrijk. Dit helpt om een kind zo prettig en stabiel mogelijk te laten opgroeien. In een webinar van het Nederlands Jeugdinstituut gaat Ellen Schep, docent en onderzoeker aan de Christelijke Hogeschool Ede en gedragswetenschapper bij het Leger des Heils, in op het onderwerp gedeeld opvoederschap. In het webinar komen ook ervaringsverhalen aan bod, wordt de 'relationele route tot gedeeld opvoederschap' besproken en vertelt Yamuna Ditters over de aanpassing van de richtlijn pleegzorg, waar gedeeld opvoederschap ook een plek in krijgt.

Op de site van het NJi vind je meer informatie over gedeeld opvoederschap: wat is gedeeld opvoederschap, waarom is het belangrijk, wat is ervoor nodig en wat werkt bij gedeeld opvoederschap? Je leest het hier

Thema gedeeld opvoederschap

In de eerste maanden van 2023 duiken we, samen met pleegouders en andere betrokkenen, dieper in het thema gedeeld opvoederschap. We zijn benieuwd hoe jij denkt over gedeeld opvoederschap: wat vind je ervan en hoe werkt het in de praktijk? Deel je ervaringen in ons onderzoek:

NAAR HET ONDERZOEK

Daarnaast delen we verhalen, informatie en ervaringen en organiseren we (online) bijeenkomsten over het thema. Op deze pagina houden we je op de hoogte en vind je snel meer informatie.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten