Bijeenkomsten pleegoudernetwerken in de Week van de Pleegzorg

Bijeenkomsten pleegoudernetwerken in de Week van de Pleegzorg

1 november 2022 om 15:30 door Tijs 0 reacties

wk vd pz header (1200 × 480 px) (2).png

Morgen start de Week van de Pleegzorg! In die week zijn er overal in het land activiteiten voor pleeggezinnen en bijeenkomsten van pleegoudernetwerken. Kijk snel wat er bij jou in de buurt te doen is!

Op 2 november zijn er op twee plaatsen in Almere bijeenkomsten voor pleegouders. Vanaf die datum organiseert de Gezinsparaplu ook verschillende bijeenkomsten in de regio Eemland waar je andere pleegouders ontmoet, kennis kunt maken met de parapluhouder in jouw wijk of woonplaats en meer hoort over het initiatief. Verder is er een koffieochtend in Gouda en is op de laatste dag van de Week van de Pleegzorg, 9 november, de Pleeggrootouder-en-kleinkind-dag in Eindhoven. Samen met pleegzorg.nl organiseren wij een online bijeenkomst, InZoomen: hoe gaat het nu écht met je?

Bekijk het overzicht van de activiteiten van pleegoudernetwerken in onze agenda. Organiseer jij een bijeenkomst die er nog niet tussen staat? Geef het aan ons door via pleegoudernetwerken@denvp.nl. Geen bijeenkomsten in de komende week bij jou in de buurt? Via onze netwerkenkaart vind je een overzicht van pleegoudernetwerken. Neem contact op zodat je aan kunt sluiten bij de volgende bijeenkomst!

Agenda

Meer activiteiten

Op weekvandepleegzorg.nl lees je meer over andere activiteiten, zoals glow-in-the-dark-wandelingen, uitjes voor pleeggezinnen en activiteiten van pleegzorgorganisaties. 

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten