Poppenvilla's voor leden van de NVP

Poppenvilla's voor leden van de NVP

11 oktober 2022 om 15:30 door Tijs 3 reacties

poppenvilla header (1).png

Wil jij een Liliane Poppenvilla voor je pleeggezin of gezinshuis ontvangen? Leden van de NVP kunnen gratis een poppenvilla aanvragen!

De Liliane Poppenvilla is een speelmeubel dat gemaakt is op kindhoogte. Het poppenhuis is gebouwd voor poppen en knuffels van maximaal 30 centimeter. Omdat het poppenhuis op wielen staat, kun je het makkelijk verplaatsen. Leden van de NVP kunnen gratis een PoppenVilla Leading aanvragen! Meer informatie, foto's en specificaties vind je op de website van de Liliane Poppenvilla

Poppenvilla's voor pleeggezinnen

Wil jij een poppenvilla ontvangen voor je pleeggezin? Lees hier hoe je een aanvraag doet! Naast het lidmaatschap is de enige andere voorwaarde dat er één of meerdere kinderen tussen de 4 en 12 jaar in je pleeggezin wonen. 

De donatie van poppenvilla's aan pleeggezinnen en gezinshuizen wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de Rudolphstichting en Liliane Poppenvilla; een donateur stelt de poppenvilla’s beschikbaar. Op de site van de Rudolphstichting lees je hoe je een aanvraag kunt doen voor je gezinshuis. 

Reacties

 1. Berlinde Herku Berlinde Herku Schreef op 22 oktober 2022 om 17:38:16

  Wij ontvangen de villa heel graag voor onze pleegkinderen.

 2. Adriana van Drenth Adriana van Drenth Schreef op 24 oktober 2022 om 21:23:17

  Wat zou het super zijn om deze mooie villa te krijgen voor onze pleegkind.
  Zij zijn nu 4 en 2 jaar oud en binnenkort komt er nog een brusje bij.
  Dus heel erg welkom!
  We kijken er naar uit.

 3. Tijs NVP Tijs NVP Schreef op 25 oktober 2022 om 14:22:56

  Dag Berlinde en Adriana, informatie over het aanvragen van een poppenvilla vind je via de link in het bericht. Om een aanvraag te doen kun je een mail naar de Rudolphstichting sturen. Als er onduidelijkheden zijn, stuur ons dan een mailtje op info@denvp.nl, dan helpen we je verder!

Plaats een reactie

Sluiten