Poppenvilla's voor pleeggezinnen

Poppenvilla's voor pleeggezinnen

Door een samenwerking tussen de Rudolphstichting en Liliane PoppenVilla kunnen pleeggezinnen en gezinshuizen een PoppenVilla cadeau krijgen. Ieder jaar worden zeventig poppenvilla's gedoneerd aan pleeggezinnen en gezinshuizen.

Voorwaarden om een poppenvilla voor je pleeggezin te ontvangen, zijn dat er één of meerdere kinderen tussen de 4 en 12 jaar in je pleeggezin wonen en dat je lid bent van de NVP.

Aanvragen

Wil je de poppenvilla ontvangen voor je pleeggezin? Mail naar info@rudolphstichting.nl en vermeld in je mail de geboortedata van je pleegkinderen, het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij de lidmaatschapsaanvraag van de NVP en je adres- en contactgegevens. Je krijgt bericht of je aanvraag is goedgekeurd en binnen enkele weken wordt de poppenvilla bezorgd. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Als het jaarlijkse aantal donaties van de poppenvilla bereikt is, word je op de wachtlijst geplaatst voor het jaar daarna.

Poppenvilla niet meer nodig of lidmaatschap NVP beëindigen?

Spelen je (pleeg)kinderen niet meer met de poppenvilla of wil je de villa om een andere reden wegdoen? Mogelijk kunnen we dan een ander pleeggezin of gezinshuis blij maken met de poppenvilla! Neem contact op met de Rudolphstichting of de NVP, dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn om de villa aan een ander pleeggezin of gezinshuis te geven.

Als je je lidmaatschap van de NVP opzegt, willen we ook graag een ander pleeggezin blijmaken met de villa. Als je korter dan drie jaar lid bent geweest, ben je zelf verantwoordelijk voor de verzending van de poppenvilla en de bijbehorende kosten. Ben je langer dan drie jaar lid geweest? Dan nemen wij de verzendkosten op ons.

Gezinshuis

Op de site van de Rudolphstichting lees je hoe je een aanvraag kunt doen voor je gezinshuis.

Word lid van de NVP

Wil je een poppenvilla aanvragen en ben je nog geen lid van de NVP? Een lidmaatschap kost slechts 20 euro per jaar!

Word lid!

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over pleegzorg en de NVP? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven
Sluiten