Deel jouw ervaringen met een rechtszitting

Deel jouw ervaringen met een rechtszitting

29 augustus 2022 om 16:00 door Ingrid, Thirza 0 reacties

ervaring rechtszitting header.png

Op 4 oktober geven Ingrid en Thirza van de NVP-helpdesk een workshop aan rechters en juridisch medewerkers. Daarin vertellen ze hoe pleegouders en pleegkinderen het traject rondom een beslissing van een rechter ervaren. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met een rechtszitting. Laat het ons weten door een korte vragenlijst in te vullen!

We geven de workshop op een themadag waar ongeveer honderd rechters en juridisch medewerkers komen die werken in het familierecht. Ingrid en Thirza vertellen in de workshop hoe het is om pleegouder te zijn, hoe pleegouders een procedure bij de rechtbank ervaren, wat een beslissing van een rechter betekent voor pleegouders en hoe je je als pleegouder, eventueel met je pleegkind, voorbereidt op een zitting.  

Jouw ervaring

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met het traject rondom een beslissing van de rechter en wat jij een rechter of juridisch medewerker zou willen vertellen of meegeven. Laat het weten door deze vragen te beantwoorden: 

Ervaring rechtszitting

Helpdesk NVP

Heb je een vraag over een rechtszitting, de voorbereiding of jouw rechten en positie? Neem dan contact op met de helpdesk, we helpen je graag verder!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten