Programma JongWijsEvent: the magic edition

Programma JongWijsEvent: the magic edition

30 mei 2022 om 09:30 door Tijs 0 reacties

jwe header.png

Op 11 juni organiseert JongWijs het JongWijsEvent: the magic edition in Utrecht. Op dit event voor jongeren tussen 12 en 23 jaar met ervaring in de pleegzorg ontmoet je andere jongeren en kun je binnen en buiten meedoen aan leuke workshops, spellen en activiteiten. Ook kun je luisteren naar de inspirerende verhalen van (pleeg)jongeren en andere sprekers en geeft illusionist Nigel Otermans de dag een magisch tintje met een spectaculaire show. En er is nog veel meer te doen! Bekijk hier het hele programma. 

In deze video vertellen workshopleiders en sprekers wat je kunt verwachten op het JongWijsEvent.

Benieuwd naar het hele programma? Dat kun je hieronder downloaden:

Aanmelden

Het JongWijsEvent is op 11 juni 2022 in Kanaal30 in Utrecht. Het is helemaal gratis: meedoen kost niets, er is eten en drinken en je reiskosten kunnen worden vergoed. Er is plaats voor honderd deelnemers, dus meld je snel aan!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten