Deel jouw ideeën voor het symposium Pleegzorg & Gezinshuis 2023

Deel jouw ideeën voor het symposium Pleegzorg & Gezinshuis 2023

24 mei 2022 om 16:00 door Tijs 0 reacties

absolutvision-82TpEld0_e4-unsplash.jpg

Op 20 april 2023 is het symposium Pleegzorg & Gezinshuis. Heb jij een innovatief idee of wil je een ervaring delen waarvan anderen kunnen leren of die pleeg- en gezinshuisouders kan inspireren? Deel jouw ideeën die niet mogen ontbreken in het programma van het symposium!

Heeft jouw gemeente een mooi initiatief om pleeggezinnen te ondersteunen of heb je zelf iets opgestart? Ken je een interessant onderzoek of nieuwe methodiek? Werk je samen met professionals, zorgaanbieders, pleegoudernetwerken of jeugdhulpregio’s en bereiken jullie samen mooie resultaten? Of heb je een interessant casus of ervaring om te delen? Stuur jouw idee in en deel het op het symposium met pleeg- en gezinshuisouders en professionals. 

Je kunt je ideeën insturen tot 30 juni. De enige voorwaarde: de inzending moet ook in 2023 (nog) actueel zijn. Onder de inzenders verloten we een gratis kaartje voor het symposium. De congrescommissie beoordeelt alle voorstellen en beslist over het definitieve programma. Uiterlijk 30 september ontvang je een reactie.

Geef je idee door via dit formulier: 

klik hier

Update 1 juli: het is niet meer mogelijk om ideeën in te zenden nu de deadline is verstreken. Als je een vraag hebt over het symposium of als je een mooi initiatief voor pleegouders wilt delen, kun je contact opnemen met Jorien via jkruijswijkjansen@denvp.nl

logos sym

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten