Vier nieuwe bijeenkomsten InZoomen: ontmoeten, uitwisselen en samen leren over pleegzorg

Vier nieuwe bijeenkomsten InZoomen: ontmoeten, uitwisselen en samen leren over pleegzorg

17 februari 2022 om 14:00 door Tijs 0 reacties

211004 inzoomen (Facebook Event Cover) (1).png
Samen met platform pleegzorg.nl organiseren we opnieuw vier online bijeenkomsten voor pleegouders. In deze bijeenkomsten ontmoet je andere pleegouders, leer je samen meer over een pleegzorgonderwerp en kun je ervaringen en tips uitwisselen over dit onderwerp. Doe je ook mee?

In de bijeenkomsten komen vier actuele pleegzorgthema’s aan bod: eigen kinderen in een pleeggezin, hechting en de basisschool, netwerkpleegzorg bij tante, oom of andere familie (niet bij pleeggrootouders) en tot slot cultuur en religie in pleegzorg. Je bereidt je voor op de bijeenkomst door het maken van een e-learning, het lezen van een artikel of het bekijken van een webinar of video op pleegzorg.nl. Daarna leer je in de bijeenkomst meer over het onderwerp van ervaringsdeskundige pleegouders en pleegjongeren. Je kunt ook al je vragen stellen over het onderwerp, leren van de tips van andere pleegouders en jouw ervaringen delen. Jolanda en Jorien begeleiden de gesprekken.

De bijeenkomsten zijn online via Zoom. Er kunnen twaalf pleegouders per keer meedoen. Klik op de bijeenkomst voor meer informatie en om je aan te melden:

Als de bijeenkomst vol is, kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Als er een plek vrijkomt, kun je alsnog meedoen. Als er genoeg aanmeldingen zijn, organiseren we de bijeenkomst(en) nog een keer.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten