Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over InZoomen: Beëindiging van een pleegzorgplaatsing

InZoomen: Beëindiging van een pleegzorgplaatsing

In deze bijeenkomst ontmoet je andere pleegouders, leer je samen meer over de beëindiging van een pleegzorgplaatsing en kun je ervaringen en tips uitwisselen over dit onderwerp. De beëindiging van een plaatsing kan verschillende redenen hebben. In de bijeenkomst vertellen Thirza en Ingrid van de helpdesk van de NVP over rechten en plichten van pleegouders bij de beëindiging van een plaatsing. Er is ook een ervaringsdeskundige pleegouder bij de bijeenkomst. Je kunt vragen stellen en in gesprek gaan met andere pleegouders; zo leer je ook van hun ervaringen en tips. Jolanda begeleidt het gesprek. 

Voorbereiding

Ter voorbereiding lees je de artikelen over Overplaatsingen op pleegzorg.nl. Heb je vragen over de beëindiging van een plaatsing of overplaatsingen? Geef ze door bij je aanmelding, dan behandelen we de vraag in de bijeenkomst. 

Praktische informatie

Er kunnen maximaal zestien pleegouders deelnemen aan de bijeenkomst. Is de bijeenkomst vol? Meld je aan voor de wachtlijst zodat je alsnog mee kunt doen als er een plek vrijkomt. Bij voldoende animo organiseren we de bijeenkomst(en) nog een keer. Meld je aan voor de bijeenkomst via de button op deze pagina, dan ontvang je de link om mee te doen. 

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deel met anderen

Sluiten