Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Vacature: junior communicatiemedewerker

Vacature junior communicatiemedewerker

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen is een plaats waar kennis, ervaringen, expertise en inspiratie van en voor pleeggezinnen wordt samengebracht en verspreid. Vanuit het perspectief van pleeggezinnen en samen met allerlei partners uit het werkveld zetten we ons in voor de verbetering van de pleegzorg in Nederland. 

De belangenbehartiging, public relations, marketingactiviteiten en algemene en projectcommunicatie van onze vereniging worden gedragen of ondersteund door onze communicatieadviseur. Door de toename van de werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een

veelzijdige en creatieve junior communicatiemedewerker (28 tot 36 uur per week)

die ons team komt versterken. 

Wat houdt de functie in?
De communicatie van de NVP richt zich op het informeren van diverse doelgroepen over activiteiten en projecten van de organisatie, interactie en verbinding met deze doelgroepen, het uitdragen van de organisatiedoelstellingen, ondersteuning van pleeggezinnen, belangenbehartiging, projectcommunicatie en het vergroten van de naamsbekendheid.

Als junior communicatiemedewerker ben je met name gericht op de uitvoerende communicatietaken van de NVP, zoals het bijhouden van de sociale media, het opzetten en uitvoeren van campagnes, schrijven van nieuwsbrieven, het bijhouden van de website en redactionele werkzaamheden. Je kunt ingezet worden bij communicatietaken ten behoeve van de projecten van de NVP. Daarnaast is er volop ruimte om mee te denken over nieuwe activiteiten en projecten en om eigen initiatieven te ontplooien die bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van de organisatie.

Wie zoeken we?
Om je snel in te kunnen zetten, zoeken we een kandidaat met een voltooide hbo- dan wel wo-studie, bij voorkeur in de richting communicatie. Je hebt affiniteit met de doelstellingen van de NVP. Je denkt in oplossingen, neemt verantwoordelijkheid en bent er op uit om - in gezamenlijkheid - resultaten te boeken. Daarnaast ben jij flexibel en kun je zelfstandig werken. Je bent bekend met de mogelijkheden die sociale media bieden en hebt aantoonbare ervaring met het inzetten hiervan. Je hebt ervaring met of ideeën over het werken met leden en vrijwilligers. Kennis van het jeugdzorg- en/of pleegzorgwerkveld is een pré. Tot slot gaan we er vanuit dat je over een vlotte pen en redactionele vaardigheden beschikt.

Wat moet je verder weten?
De NVP heeft een klein, gezellig en dynamisch team van zelfstandig werkende medewerkers. Je werkt nauw samen met de communicatieadviseur, maar ook met de andere collega’s. Je werkplek is op het kantoor van de NVP in Utrecht. Beloning vindt plaats op basis van kennis en ervaring in schaal 7 van de cao Jeugdzorg. Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van een jaar.

Meer weten en reageren:
Voor aanvullende vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Tijs Hardenbol op 030 293 1500. Stuur om te solliciteren uiterlijk 10 februari 2020 een korte motivatiebrief en je cv naar info@denvp.nl o.v.v. sollicitatie junior communicatiemedewerker. De eerste ronde gesprekken vindt plaats op woensdag 19 februari. Meer informatie over de NVP is te vinden op www.denvp.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatures

Sluiten