Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Ontmoeten

Pleeggezin ben je samen

Pleeggezin ben je samen. Door met elkaar mee te denken en mee te leven kunnen pleegouders een geweldige hulpbron zijn voor elkaar. Daarom zorgen we dat we elkaar als pleegouders kunnen ontmoeten. Voor jongeren met ervaring in een pleeggezin, gezinshuis of jeugdzorgboerderij is er Jongwijs.

Daarnaast helpen we pleegouders om samen met alle partijen om hen heen te werken aan betere pleegzorg. Daarvoor organiseren we workshops en gesprekken tussen de partijen om de samenwerking te verbeteren. Meer informatie vind je via de button Samen werken aan betere pleegzorg.

Ontmoet andere pleegouders op pleegzorg.nl

Pleegzorg_lancering_1200x628_3B@2x.png

Op pleegzorg.nl vind je een besloten omgeving waar je in gesprek kunt gaan met andere pleegouders en je ervaringen kunt delen. Ook vind je er actuele en betrouwbare informatie over pleegzorgonderwerpen en een groeiend leeraanbod. Zo vind je alles wat je wil weten en leren over pleegzorg op een plek.

http://www.pleegzorg.nl

leestips •.png

Blijf op de hoogte!

Al het nieuws en updates over ontmoetingen voor pleegouders vind je in onze nieuwsbrief over pleegoudernetwerken. Schrijf je direct in!

Inschrijven

Ontmoet andere pleegouders

netwerkbol.PNG

Ontmoet andere pleeggezinnen bij jou in de buurt!

Kaart van netwerken

JongWijs

JongWijs is een netwerk van jongeren en jongvolwassenen met ervaring in een pleeggezin, gezinshuis of jeugdzorgboerderij. Dat zijn dus ook de kinderen van pleeg- en gezinshuisouders! Het is een enthousiaste club van ervaringsdeskundigen van 18 tot 30 jaar oud.

Logo JongWijs 2015 met rand.png

Lees meer

Terug

Sluiten