Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Ontmoeten

Pleeggezin ben je samen

Pleeggezin ben je samen. Door met elkaar mee te denken en mee te leven kunnen pleegouders een geweldige hulpbron zijn voor elkaar. Daarom zorgen we dat we elkaar als pleegouders kunnen ontmoeten. Voor jongeren met ervaring in een pleeggezin, gezinshuis of jeugdzorgboerderij is er Jongwijs.

Daarnaast helpen we pleegouders om samen met alle partijen om hen heen te werken aan betere pleegzorg. Daarvoor organiseren we workshops en gesprekken tussen de partijen om de samenwerking te verbeteren. Meer informatie vind je via de button Samen werken aan betere pleegzorg.

Ontmoet andere pleegouders

Ontmoeten

Als pleeggezinnen elkaar ontmoeten ontstaat er een geweldige krachtbron van kennis, ervaringen, herkenning en onderlinge steun. De NVP maakt deze ontmoeting mogelijk en biedt een plaats voor onderling contact, zowel digitaal als in bijeenkomsten. Want, pleeggezin ben je samen!

Lees meer

netwerkbol.PNG

Ontmoet andere pleeggezinnen bij jou in de buurt!

Kaart van netwerken

JongWijs

JongWijs is een netwerk van jongeren en jongvolwassenen met ervaring in een pleeggezin, gezinshuis of jeugdzorgboerderij. Dat zijn dus ook de kinderen van pleeg- en gezinshuisouders! Het is een enthousiaste club van ervaringsdeskundigen van 18 tot 30 jaar oud.

Lees meer

Complimentenfilm

Tijdens de Maand van het Inhuisplaatsen in oktober 2015 hield de NVP een complimentenactie voor pleegouders. Pleegouders werden in het zonnetje gezet door hun pleegkinderen.

Terug

Sluiten