Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over Pleegouderbijeenkomst Horst aan de Maas

Pleegoudernetwerken

Wanneer twee pleegouders elkaar ontmoeten, heb je gesprek voor drie. Want de herkenning die je bij elkaar vindt inspireert, relativeert en geeft je nieuwe energie.

In Nederland zijn er meerdere netwerken van pleegouders, misschien ook wel bij jou in de buurt! Je kunt hier verhalen vinden van deze groepen, tips voor je eigen groep, en doe het zelf handboeken om een bijeenkomst met andere pleegouders in te vullen.

Pleegouderbijeenkomst Horst aan de Maas

Iedere tweede dinsdag van de maand is er in Horst aan de Maas een bijeenkomst voor pleegouders uit de gemeente. Het doel van de bijeenkomst, die georganiseerd wordt door de pleegouderraad van Rubicon Jeugdzorg, is om ervaringen uit te wisselen. Tijdens de bijeenkomsten zullen gastsprekers en deskundigen vertellen over onder meer de opvoeding van een pleegkind en de ontwikkelingen in de pleegzorg. Om 19.30 uur ben je welkom in het Huis van de Wijk aan de Gebr. van Doornelaan 25 in Horst. Om 21.30 uur is de bijeenkomst afgelopen. 

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar por-rubicon@gmail.com. Elke tweede dinsdag van de maand is er een netwerkbijeenkomst, met uitzondering van juli, augustus en december.

Sluiten