Kom jij de redactie van BIJ ONS versterken?

Kom jij de redactie van BIJ ONS versterken?

2 april 2024 om 15:00 door Tijs 0 reacties

bij ons werving redactie (1200 x 400 px).png

Vind jij het leuk om te schrijven, illustraties, foto’s of video’s te maken of op een andere manier bij te dragen aan ons online magazine BIJ ONS? Sluit dan aan bij de redactie! Je kunt aansluiten als je pleeg- of gezinshuisouder, (pleeg)jongere, ouder, pleegzorgbegeleider, jeugdbeschermer of onderzoeker bent of als je op een andere manier betrokken bent bij pleeg- en gezinshuiszorg. Jouw hulp en perspectief is waardevol!

In ons online magazine BIJ ONS vind je ervaringen van pleeggezinnen en gezinshuizen, geven we tips en informatie en delen we kennis, inspiratie en onderzoeken over pleegzorg. Het magazine verschijnt drie keer per jaar en staat boordevol verhalen, achtergronden, interviews en columns. Bij de redactie zoeken we naar verschillende invalshoeken om van elkaar te leren en de lezers van BIJ ONS te inspireren. Zo helpen we pleeggezinnen en gezinshuizen om kinderen het beste te bieden!

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die zelf betrokken zijn bij pleegzorg en gezinshuizen. Voor elk magazine vergaderen we op een vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in Utrecht om samen de inhoud van het volgende magazine te bespreken. Daarna werken we met elkaar samen in een online omgeving aan de artikelen en houden we contact via een WhatsAppgroep. Heb je nog niet zoveel ervaring? Geen probleem, we helpen je graag verder! 

Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar bijons@denvp.nl! De laatste editie van BIJ ONS vind je via de link:

BIJ ONS februari 2024

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten