Vacature: directeur-bestuurder Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen

Vacature: directeur-bestuurder Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen

23 februari 2024 om 07:00 door Tijs 0 reacties

vacature 1200 x 400 (1).png

Vanwege het vertrek van de huidige directeur-bestuurder zijn we op zoek naar een opvolg(st)er. Is deze functie iets voor jou? Bekijk de vacature en solliciteer snel!

De nieuwe directeur-bestuurder van de NVP staat voor de uitdaging om het verworven aanzien van de NVP blijvend stevig te profileren en positioneren. Je bent eindverantwoordelijk voor een effectief en efficiënt functionerende organisatie, de kwaliteit en het strategisch beleid. Je geeft leiding aan de organisatie en bent in staat om met warmte het team mee te nemen in de stappen om de continuïteit van de vereniging te borgen. Dit is een uitdagende functie in een speelveld met verschillende belangen, waarbij je schakelt tussen strategie, praktijk, de externe stakeholders, de medewerkers, de politieke ontwikkelingen en mogelijke financiële kansen of gevolgen. 

Vacature directeur-bestuurder

De procedure wordt begeleid door Francine van Rosmalen van Bosman & Vos. Bij vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met haar. Contactgegevens vind je in de vacature. 

Je kunt tot en met 18 maart 2024 solliciteren op de vacature. Als je de vacature wilt delen in jouw netwerk, waarderen we dat enorm!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten