Kennisdeelsessie over resultaten eerste jaar Mockingbird

Kennisdeelsessie over resultaten eerste jaar Mockingbird

8 februari 2024 om 13:30 door Tijs 0 reacties

mockingbird (1200 × 400 px).png

Eind 2022 lanceerden Horizon Pleegzorg en Regio Midden-Holland het eerste Mockingbird-netwerk in de omgeving van Waddinxveen. Na een jaar blijkt het netwerk een groot succes. Op 7 maart hoor je alles over de resultaten van de eerste Mockingbird-constellatie tijdens een kennisdeelsessie in Utrecht. 

Tijdens de kennisdeelsessie vertellen pleegouders over hun ervaringen in de constellatie. Het Verwey-Jonker Instituut presenteert de resultaten van het onderzoek dat zij deden. Daarnaast gaat de sessie over de toekomst van Mockingbird. In 2024 breidt het pleegzorgmodel verder uit: Horizon gaat meer netwerken starten en ook pleegzorgorganisaties Combinatie Jeugdzorg en Pactum gaan werken met Mockingbird. Daarnaast is het de bedoeling om het pleegzorgmodel op nog meer plaatsen te starten. In de kennisdeelsessie hoor je hoe je in jouw regio of bij jouw organisatie met Mockingbird kunt starten. Daarnaast kunnen Mockingbird projectteams van pleegzorgorganisaties elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. 

  • Datum: Donderdag 7 maart 2024
  • Tijd: 12.00 uur (inloop met lunch, programma start om 13.00 uur) tot 16.30 uur
  • Locatie: VOGELFREI, Utrecht (Nijverheidsweg 6)
  • Voor wie: iedereen die zich bezighoudt met pleegzorg

➡️ Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 16 februari. Meer informatie over Mockingbird vind je op www.mockingbirdnederland.nl. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten