Welke thema's mogen niet ontbreken in de Startwijzer pleegzorg?

Welke thema's mogen niet ontbreken in de Startwijzer pleegzorg?

5 december 2023 om 11:30 door Tijs 0 reacties

startwijzer.png

Welke informatie heb je als pleegouder of als ouder nodig als een kind in een pleeggezin gaat wonen? En wat is belangrijk voor het pleegkind of de kinderen van pleegouders om te weten? Samen met pleegzorgorganisaties en mensen uit de praktijk maken we een nieuwe Startwijzer pleegzorg met informatie voor pleegouders, ouders, pleegkinderen en eigen kinderen van pleegouders. Laat ons weten wat volgens jou niet mag ontbreken in de Startwijzer!

Pleegouders, ouders, pleegkinderen, eigen kinderen van pleegouders en mensen die werken bij een pleegzorgorganisatie, de jeugdbescherming of een wijkteam kunnen de vragenlijst invullen. De vragenlijst bestaat uit drie vragen, invullen duurt ongeveer 5 tot 10 minuten en is anoniem.

Vragenlijst

Je kunt de vragenlijst t/m 17 december invullen. Dankjewel alvast!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten