Podcast pleegzorg.nl over rouw en verlies

Podcast pleegzorg.nl over rouw en verlies

23 november 2023 om 11:00 door Tijs 0 reacties

pleegzorg.nl header.png

Rouw en verlies is een onderwerp waar alle pleegkinderen mee te maken krijgen als ze niet meer bij hun ouders kunnen wonen. En ook als pleegouder kun je te maken krijgen met dit onderwerp, bijvoorbeeld als je afscheid moet nemen van je pleegkind. Pleegzorg.nl heeft een serie van vier podcasts gemaakt over rouw en verlies. 

In de podcast komen de fases van rouw die een pleegkind kan doormaken als het thuis weg moet en hoe je hier als pleegouder mee om kunt gaan aan bod. En hoe is het voor een pleeggezin als een pleegkind vertrekt? Nynke Rikkers, pleegzorgbegeleider bij pleegzorgorganisatie Trias en expert op het gebied van rouwverwerking, werkte mee aan de podcasts.

Je kunt de podcasts luisteren op jouw favoriete podcastplatform, bijvoorbeeld op Spotify of Google Podcasts. Wil je met andere pleegouders verderpraten over het onderwerp? Dat kan in de community op pleegzorg.nl!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten