Plaats voor pleeggezinnen: ontmoeting en fotoshoot in Worteltuin

Plaats voor pleeggezinnen: ontmoeting en fotoshoot in Worteltuin

23 november 2023 om 10:00 door Tijs 0 reacties

11.png

Op 30 september, een van de laatste mooie dagen van het jaar, organiseerden we een gezellige bijeenkomst voor pleeggezinnen. Pleeggezinnen uit het hele land kwamen naar de Worteltuin in Leusden. Terwijl de kinderen speelden in de tuin, maakten pleegouders kennis. We maakten een kampvuur, bakten broodjes en aten samen. Tijdens de middag maakte Dagmar Coolen foto's. Een voorproefje van de foto's willen we graag met jullie delen!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Plaats voor pleeggezinnen

De komende tijd zullen we meer foto's delen op onze website, in de nieuwsbrief en op sociale media. De foto's staan symbool voor de fijne plek die we willen zijn. We zijn er voor pleeggezinnen, op zo veel mogelijk manieren. We organiseren en faciliteren ontmoetingen tussen pleegouders, hebben korte lijnen met pleegzorgorganisaties en we delen verhalen uit de praktijk. En achter de schermen gaan we in gesprek met politici, landelijk en lokaal. Heb je een vraag of wil je jouw verhaal delen? Wees welkom! Stuur gerust een berichtje.

Worteltuinen

We waren voor de ontmoeting te gast in de Worteltuin in Leusden. Worteltuinen zijn plekken waar een pleegkind samen met zijn vader, moeder, grootouders of iemand anders kan genieten van het buiten zijn. Bijvoorbeeld tijdens de bezoekregeling. Je kunt samen wat ondernemen en leuke herinneringen creëren; in een Worteltuin is van alles te beleven. Meer informatie over de Worteltuinen vind je hier

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten