Pleegzorg Familiedagen 2024: feest in Duinrell

Pleegzorg Familiedagen 2024: feest in Duinrell

8 november 2023 om 08:30 door Tijs 2 reacties

duinrell 1200x400.png

Op 4 en 5 november waren de Pleegzorg Familiedagen in Duinrell. Bijna 7.000 pleegkinderen, pleegouders, eigen kinderen van pleegouders en vriendjes en vriendinnetjes kwamen naar het pretpark. Uiteraard waren wij er ook. Lees hoe het was en bekijk de foto's!

illustratie duinrell 2023 (2)

Illustratie: Jorien Kruijswijk Jansen

De NVP was tijdens het weekend te vinden in het Zomertheater, samen met JongWijs, pleegzorg.nl, Stichting van het Kind, Jeugdstem en Uitgeverij Anderszins. We deelden op zaterdag en zondag, met de nodige hulptroepen, bijna 5.000 kopjes warme koffie en thee en ranja uit. Er werden honderden foto's gemaakt bij de photobooths als mooi aandenken aan het geslaagde weekend. En bij onze stand deden tientallen kinderen en volwassenen mee aan de winactie: zij probeerden te raden hoeveel kruidnoten er in de pot zaten. De winnaar van het pleegzorgpakket krijgt deze week bericht!

Ondanks de regen die af en toe viel, zagen we vooral veel vrolijke gezichten. En zelf hebben we ook genoten! Wat vond jij van de Pleegzorg Familiedagen? Laat het weten in de reacties hieronder of stuur een berichtje naar info@denvp.nl! 

2

7

8

6

4

5

9

Reacties

  1. Familie van Renswoude Familie van Renswoude Schreef op 9 november 2023 om 21:53:26

    Leuk dat jullie dit voor ons organiseren.
    Dankjewel

  2. Pierre Pierre Schreef op 10 november 2023 om 11:59:13

    Joni vond het een leuke middag, alleen jammer dat de bobsleebaan gesloten was.

Plaats een reactie

Sluiten