Directeur-bestuurder Peter van der Loo vertrekt bij de NVP

Directeur-bestuurder Peter van der Loo vertrekt bij de NVP

28 september 2023 om 09:30 door Tijs 0 reacties

peter (1200 × 400 px).png

Op 27 september heeft directeur-bestuurder Peter van der Loo aangekondigd dat hij vertrekt bij de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen. Hij gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Uiterlijk 1 april 2024 rondt hij zijn werkzaamheden voor de vereniging af.

Sinds 2014 is Peter van der Loo directeur van de vereniging en sinds begin dit jaar, na een wijziging van het besturingsmodel van de NVP, directeur-bestuurder. Peter nam het besluit om te vertrekken vol overtuiging, maar ook met pijn in het hart. "Nadat ik bijna tien jaar bij de NVP heb gewerkt, vind ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ga kijken wat er op mijn pad komt," geeft hij aan. 

Erik Struijlaart, voorzitter van de Raad van Toezicht van de NVP over het vertrek van Peter: "Als bevlogen en betrokken directeur-bestuurder heeft Peter de NVP de afgelopen tien jaar een solide basis gegeven voor de toekomst. Het bestuur en inmiddels Raad van Toezicht spreekt zijn waardering uit naar Peter voor al zijn inzet en wenst hem veel succes voor de toekomst."

De Raad van Toezicht van de NVP is inmiddels een procedure gestart om een nieuwe directeur-bestuurder aan te stellen. 

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten