Pleeggezinnen gezocht voor fotoshoot in Worteltuin!

Pleeggezinnen gezocht voor fotoshoot in Worteltuin!

13 september 2023 om 08:30 door Tijs 0 reacties

fotoshoot (1200 × 480 px).png

Op 30 september organiseren we een gezellige middag voor pleeggezinnen in de Worteltuin in Leusden. We maken daar foto’s van pleeggezinnen voor de website van de NVP. Vind je het leuk om mee te doen en andere pleeggezinnen te ontmoeten tijdens deze gezellige middag? Meld je dan aan! 

De fotoshoot is op 30 september van 15:30 tot uiterlijk 20.00 uur in de Worteltuin in Leusden. In deze tuin kunnen kinderen met elkaar spelen en op avontuur gaan: je kunt er hutten bouwen, waterdiertjes zoeken in de poel of waterbanen maken bij de pomp. Ondertussen heb je de mogelijkheid om andere pleegouders te leren kennen. Tijdens de middag is een fotograaf aanwezig om foto’s te maken. Natuurlijk krijg je na afloop ook mooie, professionele foto's van jouw pleeggezin toegestuurd! 

De foto’s die gemaakt worden, willen we gebruiken op onze website en sociale media. We willen laten zien dat de NVP dé plaats voor pleeggezinnen is. En hoe kunnen we dat beter doen dan met een fotoserie waarin pleeggezinnen centraal staan?  

2

Als je naar de middag komt en meedoet aan de fotoshoot, is het belangrijk dat alle leden van het pleeggezin gefotografeerd mogen worden. Wel kunnen pleegkinderen onherkenbaar in beeld worden gebracht als dat nodig is in verband met privacy.  

Aanmelden

Voor je deelname aan de photoshoot krijg je een cadeaubon. We vergoeden ook je reiskosten. En uiteraard zorgen we lekkers, drinken en avondeten! Wil je meedoen? Stuur dan voor 25 september een mailtje naar ngortworst@denvp.nl met daarin je naam en telefoonnummer. Zet er ook bij met hoeveel volwassenen en kinderen je komt en wat de leeftijd van de kinderen is. Wil je eerst meer weten of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Noa.

1

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten