OPEN UP: JongWijs maakt tools die jongeren helpen zich te ontwikkelen in een community

OPEN UP: JongWijs maakt tools die jongeren helpen zich te ontwikkelen in een community

14 augustus 2023 om 10:00 door Tijs 0 reacties

qpong (1200 × 400 px).png

In het project OPEN UP versterkt JongWijs community’s voor jongeren met ervaring in de pleegzorg. Ook helpen ze jongeren om zichzelf te ontwikkelen in deze community’s en beter te worden in de dingen die zij leuk vinden. Dat doen ze door tools te maken die daarbij helpen. Bekijk welke tools tot nu toe ontwikkeld zijn en wat de volgende stappen zijn om community's te versterken.

JongWijs heeft drie tools gemaakt die jongeren helpen zich te ontwikkelen in een community: 

  • Recap Minigames
  • Tijdscapsule
  • Q-Pong

Ben je benieuwd naar de tools? Bekijk dan de OPEN UP-DATE, daarin vind je meer informatie:

OPEN UP-DATE

Pizzameeting over versterken community's

Op 6 september organiseert JongWijs een pizzameeting in Eindhoven, de JongWijzers zijn dan te gast bij de jongerenraad van pleegzorgorganisatie Combinatie Jeugdzorg. Ze bespreken in de meeting hoe het gaat in jouw community, pleegjongerenraad of jongerennetwerk. Wat gaat goed en wat kan anders? Waar willen jullie naartoe en wat heb je daarvoor nodig? Met de input uit de meeting worden nieuwe tools en materialen gemaakt om te bouwen aan jouw droomcommunity!

De meeting duurt van 17.00 tot 20.30 uur. Zit jij in een pleegjongerenraad, jongerennetwerk of andere community voor jongeren? Denk dan ook mee! Meer informatie over de meeting en aanmelden vind je op de site van JongWijs:

Pizzameeting

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten