JongWijs versterkt community's voor jongeren met ervaring in de pleegzorg in project Open Up

JongWijs versterkt community's voor jongeren met ervaring in de pleegzorg in project Open Up

23 juni 2023 om 08:00 door Tijs 0 reacties

Open Up (1200 × 400 px).png

In het project Open Up versterkt JongWijs community's voor jongeren met ervaring in de pleegzorg. Daarvoor maken ze tools en materialen die jongeren helpen om zich te ontwikkelen in een community en beter te worden in dingen die ze leuk vinden. De tools helpen ook om een sterke community te vormen. Ben je benieuwd wat er tot nu toe gebeurd is in het project? Bekijk dan de Open Up-date. 

In januari organiseerde JongWijs een pizzameeting om ideeën te verzamelen. De ideeën zijn verwerkt in eerste versies van tools en materialen. Die tools helpen jongeren om binnen een community, jongerenraad of netwerk te doen wat ze leuk vinden, daar beter in te worden en om de community te versterken. De tools zijn getest in een tweede pizzameeting in maart. De drie favoriete tools zijn na de meeting nog verder verbeterd en worden de komende tijd getest bij verschillende jongerenraden.

Ben je benieuwd naar de tools en materialen die gemaakt zijn en welke drie favoriete tools verder getest worden? Bekijk dan de Open Up-date op de website van JongWijs:

OPEN UP-DATE

Meer informatie over het project vind je op de website van JongWijs. Wil je op de hoogte blijven over het project en nieuwe meetings? In de whatsappgroep OPEN UP-DATES blijf je op de hoogte. Klik hier om lid te worden. Updates via de mail ontvangen kan ook, schrijf je dan hier in!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten